Rólam

Jelenleg Veszprémben élek a férjemmel és cicánkkal. Mindig is kreatív embernek tartottam magam, aki mindenben képes meglátni a szépet és a különlegeset, talán ezért is tartozik az esküvők fotózása a kedvenc témáim közé. Látni a vőlegényt, amikor először pillantja meg válaszottját a Nagy Napon, vagy hallani az elcsukló hangon kimondott igeneket és látni a rokonok és barátok boldogságtól könnyes szemét  . . . ezek a pillanatok adják számomra a motivációt és lendületet minden egyes esküvő alatt.

Nem titkolt kedvenc témáim közé tartoznak szabadtéri, naplementés, ellenfényes páros és családi fotózások.

Célom, hogy a számotokra fontos pillanatokat a lehető legprofesszionálisabb módon örökítsem meg és, hogy a végeredményre még évek múltán is elégedetten és boldogan tekinthessetek vissza.


 A család mentett cicája, Buflika


Azt hiszem bizton állíthatom, hogy mindenkinek, aki egy (vagy több) cicát választott háziállatának, a telefonján lévő képgalériájának legalább a 60%-a a kiskedvence fotóival van tele. Hát ezzel természetesen én sem vagyok másképpen. Mióta megvettem a fényképezőgépemet, már a memóriakártyáim tárhelyének egy részét is elfoglalta Buflika. A fekvős, alvós, játszós, mindenféle dobozba bebújós, légy kergetős, de el nem kapós telefonos fotók mellett próbálom egy kicsit művészibb irányba terelni a "hétvégi" modellemmel való munkát. Mivel egy cica napjának nagy részét alvással tölti, így rendkívül résen kell lennem, ha el akarok kapni néhány ébren töltött pillanatot.

Még több fotót az Instagram oldalamon láthattok!

Kapcsolat